KONCERTI VESTI

GOD IS AN ASTRONAUT, RITAM NEREDA i EYOT nova imena Wrong Festa

Written by Hardwired Crew

Nakon što je Srbijom protutnjala vest da stižu DOG EAT DOG, HEAD PE, ROLO TOMASSI, DOPE DOD, ISKAZ i THE UNDERGROUND YOUTH na WRONG FEST koji će de u julu mesecu održati u Pančevu, dodata su još tri imena za ovaj festival: RITAM NEREDA, GOD IS AN ASTRONAUT EYOT.

Od formiranja 2002, irski trio GOD IS AN ASTRONAUT smatra se jednim od najznačajnijih instrumentalnih bendova.  Mešavinom eksperimentalnih rok instrumentala, eteričnih i emocionalnih zvučnih pejzaža, dirljivih melodija, svako prethodno izdanje ovog benda nudi uzbudljivo zvučno putovanje. Bend će na festivalu svirati na atmosferičnom River Stage-u.

RITAM NEREDA je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije koji radi od 1987. godine. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energicnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Kolekciju legendarnih pesama kao sto su „Put beznađa“, „Crno je sve“, „Ne“, „10 godina“, „Hiljade“, „Sećanja“, „Heroj“ i mnoge druge ćete uvek moći da čujete na njihovim nastupima koje će zajedno sa publikom pevati glasno. 

EYOT su bend koji će začiniti Pančevo Wrong Fest 2019. Alternativni jazz bend, koji nosi titulu “Nirvana evropskog jazz-a“ će nastupiti na posebno izgrađenoj sceni na još uvek neobelodanjenoj lokaciji u Pančevu. Ambijent će biti specijalno osmišljen oko koncepta njihove muzike. Zagarantovano jedinstveno iskustvo.

Pančevo Wrong Fest 2019 je verovatno najneobičnija stvar koja će se desiti u Srbiji ovog jula. Spaja izvođače iz celog sveta, potpuno različitih žanrova, na 3 scene raspoređene po celom gradu. Festival organizuje tim profesionalaca iz Bugarske i Srbije, uz podršku kulturne zajednice grada. Datumi festivala su 19. i 20. jul. Early birds karte su u prodaji od 19.marta u 12:00, a možete ih naći na gigstix.com

Dodaj komentar