KONCERTI VESTI

WRONG FEST traje tri dana, dolaze Deez Nuts, Superhiks, Bitipatibi

Written by Hardwired Crew

WRONG FEST koji će se sredinom jula održati u Pančevu je sada trodnevni festival, umesto prvobitno najavjena dva dana. Pored već najavljenih imena kao što su Dog Eat Dog, God Is An Astronaut, Ritam Nereda, Iskaz, Rolo Tomassi i drugih, organizatori su najavili da se ovoj sjajnoj postavci pridružuju Deez Nuts, Delinquent Habits, Superhiks, Bitipatibi i The Virginmarys.

Prvo najavljeni HED P.E. su otkazali svoju evropsku turneju i neće učestvovati na festivalu. Organizatori su najavili kompletan program po danima, a u prodaju su puštene i jednodnevne ulaznice. Pančevo Wrong Fest će se održati ne samo 19. i 20. jula, već su organizatori dodali i treći datum,  21. jul. To znači da će se sada festival alternativne muzike dešavati tokom tri dana, na tri bine.

Dope D.O.D. će nastupiti na Right Stage u petak 19. jula, kao i Superhiks i Iskaz, dok ćemo na Wrong stage-u gledati The Underground Youth.

U subotu 20. jula će u Domu Omladine (Right stage) rokati DOG EAT DOG, Deez Nuts, Ritam Nereda i Dok7, a na Wrong stageu – God Is An Astronaut će nam spustiti nebo.

U nedelju 21. jula će na Right Stage-u Delinquent Habits biti headlineri, dok će pre njih publiku zagrejati Smoke Mardeljano, Bvana & Mikri. Isti dan će se održati specijalni događaj festivala – srpski jazz geniji Eyot će nastupiti na ekskluzivno dizajniranoj sceni u dvorištu Narodnog Muzeja Pančeva. Festival će se održati na tri bine. Jedna od njih je Right Stage – open air bina koja će se nalaziti u dvorištu Doma Omladine Pančeva.

Lokalni Dom omladine odabran od strane organizatora zbog svoje lokacije u centru grada, prelepe urbane arhitekture koja ga okružuje i radova lokalnih umetnika koji krase zidove Doma. Wrong Stage, koji će se nalaziti na Tamiškom keju, pored živopisnog Tamiša, je bina na kojoj će muzički nastupi trajati do kasno u noć. Organizatori će transformisati izgled Tamiškog keja da bi istakli magičnu i psihodeličnu stranu okoline. Muzej scena će se nalaziti u dvorištu Narodnog Muzeja Pančeva. Scena će biti posebno izgrađena u duhu muzike benda EYOT, koji će nastupiti na specijalnom festivalskom događaju. Dvorište muzeja će biti transformisano da učini iskustvo publike inspirišućim. Za ovaj događaj će biti potrebne posebne karte.

Kako do karata za Pančevo Wrong Fest?

Karte za ceo festival su sada dostupne po ceni od 2800 dinara, kao i jednodnevne karte koje će uskoro biti dostupne po ceni od 1200 dinara. Karte se prodaju online GIGSTIX.COM, a možete ih kupiti i na njihovim prodajnim mestima.