KONCERTI VESTI

Humanitarni koncert „RETKO, ali VAŽNO!“, nastupaju RITAM NEREDA, ATHEIST RAP, LOVE HUNTERS i EVA BRAUN

Written by Hardwired Crew

Poslednji dan februara, se svake godine u svetu, ali i kod nas, obelažava kao „Međunarodni dan retkih bolesti“, kako bi se javnost i relevantne državne strukture podsetile da među nama žive osobe sa retkim bolestima, koje se svakodnevno suočavaju sa mnoštvom problema.

Zato, i ovog 28. februara, Nacionalna organizacija za retke bolesti Srbije (NORBS) organizuje humanitari koncert sa sloganom „Retko, ali važno! –Podrži, kupi kartu!“, koji de biti održan u holu „Studija M“ sa početkom u 21 čas.

Na koncertu će nastupiti sjajni muzičari velikog srca: RITAM NEREDA, ATHEIST RAP, LOVE HUNTERS i EVA BRAUN, kao i divni momci iz Državnog posla. Sav novac od prodatih ulaznica  biće iskorišćen za pomoć osobama obolelim od retkih bolesti, kao i njihovim porodicama.

Doprinos mogu dati i oni koji nisu u mogućnosti da prisustvuju humanitarnom koncertu a žele da podrže akciju i to, na taj način što će kupiti online ULAZNICU PODRŠKE po ceni od 1000 dinara preko sajta GIGS TIX-a.

Ulaznicu za humanitarni koncert po ceni od 1000 dinara možete kupiti od 8. februara, na prodajnom mestu GIGS TIX Novi Sad svakog radnog dana od 9.00 do 19.30 časova i subotom od 10.00 do 19.30 časova, ko i online preko sajta.

Veliku podršku pružili su i Gigstix, Futura štamparija, Arteria creative studio, Berar studio, Ipon security, Novosadski volonterski servis, Radio Beograd 202, Radio 021, Color Media Communications, Remix Press i Udrženje za razvoj kulture Free Space.