KONCERTI VESTI

RITAM NEREDA ove subote u klubu Fest, gosti 5 MINUTA SLAVE

boban-ritam-nereda-live-novi-sad-2017-photo-marko-ristic
Written by Marko Ristić

Novosadski bend RITAM NEREDA i ove godine najavljuje odličnu svirku u klubu Fest u Zemunu! Koncert je zakazan za subotu 6.april u 22h a kao podrška će nastupiti bend Pet minuta slave.

Ritam Nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije koji radi od 1987. godine. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energicnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Kolekciju legendarnih pesama kao sto su „Put beznađa“, „Crno je sve“, „Ne“, „10 godina“, „Hiljade“, „Sećanja“, „Heroj“ i mnoge druge ćete uvek moći da čujete na njihovim nastupima koje će zajedno sa publikom pevati glasno.

Ritam Nereda je svojom obimnom diskografijom, mnogobrojnim izdanjima i reizdanjima tokom 30 godina karijere uvek imao veliku bazu fanova i za Balkanske uslove visoke tiraže, predstavljajući redak primer autorski veoma plodnog sastava sa vrlo kultnim repertoarom.

Čist i beskompromisan kvalitet potvrđuju i, između ostalih, Henry Rollins (Rollins band) i Bill Gould (Faith No More), koji su posle slušanja njihovih koncerata tražili da se upoznaju sa bendom. Ritam Nereda beleži i nastupe sa takvim veličinama kakve su Queens of the Stone Age, Motörhead, Red Hot Chili Peppers, Suicidal Tendencies i Buzzcocks.

PET MINUTA SLAVE je mladi novosadski sastav koji iza sebe ima album „PMS“. Bend u sastavu Vid Malbašić (vokal, gitara), Ivan Živković (gitara), Milan Bogosavljević (bas) i Petar Marinović (bubnjevi) trenutno radi na novom albumu.

Ulaznice za koncert benda Ritam nereda 6.aprila su u prodaji u klubu Fest po ceni od 900 dinara. Na dan koncerta ulaznice će koštati  1200 dinara.