IZDVAJAMO KONCERTI VESTI

RITAM NEREDA 27. decembra stižu u Božidarac, gosti Downstroy

Written by Hardwired Crew

Novosadski sastav RITAM NEREDA nakon par meseci pauze prekidaju proces pravljenja novog albuma kako bi održali koncert u CZK Božidarac. Koncert će se održati u petak 27. decembra u 20 časova u CZK Božidar Adžija u Beogradu.

Kako znamo, Ritam Nereda već neko vreme rade na novom albumu, čiji izlazak je planiran za 2020. godinu. „Već dugo radimo na novom albumu i sada je pravo vreme da presečemo jednim koncertom. Primili smo mnogo poruka sa molbama da napravimo koncert. Stoga smo odabrali CZK Božidarac kao mesto gde ćemo moći da napravimo prisniju atmosferu sa našim fanovima. Prava stvar pred ulazak u studio“ rekli su momci iz benda Ritam Nereda.

Kao gosti na ovom koncertu će nastupiti sastav iz Kikinde – DOWNSTROY. Oni su pre godinu dana objavili EP „Clone“ za kuću Hardwired Records. 

Ulaznice su puštene u prodaju u sredu 11. decembra po pretprodajnoj ceni od 1000 RSD, dok će ulaznica na veče koncerta, ukoliko ih ostane koštati 1500 RSD. Ulaznice možete kupiti u Felix Shopu (TC Sremska) i u kafeu Božidarac.