KONCERTI VESTI

VOIVOD ponovo u Beogradu

Written by Jadranka Balaš

Kanadske prog/thrash metal legende VOIVOD vraćaju se u Srbiju kao što su i obećali. Koncert je zakazan za 14. septembar u beogradskom klubu Elektropionir. Ako ste propustili prošlogodišnji spektakl ovde možete pročitati kako su se članovi naše ekipe proveli.

Ovoga puta bend slavi 35 godina postojanja a takođe u Beogradu će publici pored velikog broja legendarnih pesama iz svih perioda predstaviti i najnoviji album koji će uskoro biti objavljen za Century Media Records. Bend danas čine pevač Denis Bélanger „Snake“, gitarista Daniel Mongrain „Chewy“, basista Dominique Laroche „Rocky“ i bubnjar Michel Langevin „Away“.

Specijalni gosti biće švedski dark rock bend MAGGOT HEART koji je osnovala Linnéa Olsson bivša gitaristkinja bendova The Oat i Grave Pleasures. Na ovoj turneji bend će promovisati svoj album „Dusk to Dusk“ koji će biti objavljen u julu ove godine.

Satnica koncerta:

20:00 – Ulaz

21:00 – Maggot Heart

22:10 – Voivod

Ulaznice su u prodaji od 06. juna, aprvih 50 ulaznica košta 1.800 dinara. Redovna cena u pretprodaji je 2.300 dinara, dok će na dan koncerta iznositi  3.000 dinara. Prodajna mesta: Eventim i Gigstix.