IZDVAJAMO VESTI

IN FLAMES ponovo u Beogradu!

in-flames-band-promo-2017
Written by Jovan Ristić

Kako upravo saznajemo, veterani švedske melodic death metal scene IN FLAMES nastupiće po drugi put u Beogradu, i to 20. maja u prostorijama Studentskog Kulturnog Centra, gde su po prvi put nastupili sada već davne 2009. Više informacija o koncertu, uključujući i imena predgrupa ćemo objaviti naknadno.

Pretprodaja ulaznica po ceni od samo 2.000 dinara počinje danas i traje do 24. januara do 11, nakon čega će cena ulaznica iznositi 2.500 dinara. U prodaji je i VIP „Meet & Greet“ ulaznica од 12.810 dinara koja uključuje prioritet ulaska u koncertni prostor, slikanje sa bendom i potpisivanje. Prodaja ulaznica ide preko prodajne mreže www.tickets.rs kao i na svim njihovim prodajnim mestima. Organizator koncerta je agencija Long Play.

in-flames-turneja-beograd

Bend se pred domaću publiku vraća sa albumom „I, The Mask“ objavljenim prošle godine, koji potpisuje nagrađivani producent Howard Benson. Bend će publici predstaviti dužu listu kojom žele da zadovolje nove fanove, ali i podsete stare fanove zbog čega zauzimaju tako visoko mesto u metal panteonu.

Bend je od svojih death metal korena došao do modernijeg zvuka i daleko veće popularnosti u muzičkom svetu. Bend je višestruko nagrađivan, često zauzima visoke pozicije na top listama širom sveta i često je glavna atrakcija na mnogim priznatim festivalima.