KONCERTI VESTI

Ras Mc Bean & SOULCRAFT novim spotom najavili veliki beogradski koncert

Written by Hardwired Crew

Domaći ruts rege sastav SOULCRAFT kog predvodi gvajanski pevač Ras Mc Bean predstavili su novi video singl „Time Is Money“ sa njihovog aktuelnog albuma „Reggae On A Mission“.

Ovim singlom bend takođe najavljuje veliki beogradski koncert koji će se desiti 29. novembra u Domu Omladine Beograda, po prvi put u ovom sastavu pred domaćom publikom.

„Dugo nismo svirali u Beogradu, a posebno nam je drago što ćemo koncert izvesti sa našim novim pevačem Ras Mc Beanom i prvi put se predstaviti publici u Beogradu u toj postavi. Poslednjih godina u Beogradu nema puno prilika da se čuju uživo rege bendovi, pa se nadamo da je naš koncert prava pozivnica za sve one koji vole zvuk masnih basova, pulsirajućih ritmova, daba i na momente rok svirke, da nam se pridruže i zajedno uživamo te večeri u Domu omladine“, kaže bubnjar Dejan Utvar.

Prvih 50 ulaznica za koncert koštaju po 600 dinara i mogu se kupiti isključivo u kafeu Idiott (Dalmatinska 13) u Beogradu. Potom će u pretprodaji ulaznica biti 800 dinara preko prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs, kao i u  pomenutom kafeu Idiott.

Više informacija o događaju moguće je pronaći na ovom linku.