KONCERTI VESTI

Zvezda serije „Twin Peaks“ Chrysta Bell nastupa u Beogradu

Chrysta-Bell-Kristin-Cofer-photography
Written by Jovan Ristić

Zvezda najnovijeg serijala „Twin Peaks“ i muza David-a Lynch-a, talenovana muzičarka, glumica i model Chrysta Bell dolazi u Beograd, sa svojim bendom, u okviru aktuelne jesenje turneje na kojoj promoviše novi album „We Dissolve“.  Ona će održati koncert u četvrtak, 30. novembra u Kulturnom Centru Grad u okviru muzičkog dela Paralel festivala. Karte su u prodaji putem Eventim mreže po ceni od 1000 dinara.

chrysta-bell-koncert-u-beogradu-2017

U seriji „Twin Peaks“, Bell se pojavljuje kao FBI agent Tammy Preston i kao i sve Lynch-ove dive izgleda kao prava „femme fatale“. Njena muzika spada u žanr opisan kao „dreamy pop“, a na njenom novom albumu, prisutan je i jak uticaj bristolske scene i sastava poput Massive Attack i Portishead, a ni ljubitelji džeza i soula takođe neće ostati zapostavljeni.

Posle dve ploče koje je snimila s David-om Lynch-om, ovoga puta sarađuje sa John Parish-om, koji stoji iza briljantnih albuma PJ Harvey i sastava Sparklehorse i Giant Sand i shodno tome, ima znatno eklektičniji zvuk nego ranije. Pored zanosne glumice, koja peva i svira gitaru bend čine i Christopher Smart na bas gitari i vokalu, Hanson Cole na gitari i Jayson Altman iza bubnjeva.