VESTI

Zavirite iza bine sa bendom HELLOWEEN

helloween-reunion-pumpkins-united-promo-2017
Written by Jovan Ristić

Nemački power metal veterani HELLOWEEN objavili su snimak iza scena uoči njihovog nastupa u Porsche Areni u Štutgartu, koji možete pogledati u nastavku. Snimak sadrži kratke intervjue sa članovima benda, pogled iza scene kao i deo pesme „Future World“ koju sa bendom izvodi bivši pevač Michael Kiske.

helloween-pumpkins-united-2017-band-photo

Kao što znate, Helloween su se prošlog meseca otisnuli na turneju pod imenom „Pumpkins United“ tokom koje nastupaju u postavi u kojoj su i bivši članovi Kai Hansen i Michael Kiske, koji su sa bendom snimili kultni dupli album „Keeper of the Seven Keys“, kao što možete pročitati ovde. Kako bi proslavili početak turneje, Helloween su objavili i novu pesmu pod imenom „Pumpkins United“ u ovoj pojačanoj postavi, a kako ona zvuči možete saznati na ovom linku.

Već smo pisali da je interesovanje za koncerte veliko, a bend je upravo dodao još jedan rasprodat koncert u listu, i to u Aegon Areni u Bratislavi u Slovačkoj 26. novembra. Interesovanje je veliko i za koncerte u regionu, posebno u Sofiji u Bugarskoj. Tamošnji promoter Bulgarian Live Music izjavio je: “tempom kojim se karte trenutno prodaju, očekujemo da će koncert biti rasprodat”. Koncert u susednoj Bugarskoj zakazan je za 14. decembar u prestižnoj hali Arena Armeec, a karte su dostupne putem Eventim mreže i u Srbiji po ceni od 30 evra za parter, odnosno 35 i 40 evra za tribine.