VESTI

ZAA predstavljaju novu postavu pesmom „Closer“

Written by Jovan Ristić

Članovi grupe ZAA uveliko rade na svom četvrtom studijskom albumu u kruševačkom studiju Košnica, i planiraju da ga publici predstave na jesen 2018. Bend je domaćoj publici poznat po dugogodišnjoj saradnji sa Sanjom Vučić, koja je predstavljala Srbiju na Evroviziji 2016. godine, a koja više nije u bendu. Na njeno mesto došla je Anđela Ilić, koja će se po prvi put široj javnosti predstaviti pesmom „Closer“. Novi singl je ostvarenje suosnivača i klavijaturiste grupe Zorana Vasića.

Upravo je, putem zvaničnog ZAA Youtube kanala premijerno emitovana i video verzija ovog singla, snimljena u znamenitom smederevskopalanačkom Punk Rock Cafe-u. Kompletan autor ekranizacije pesme „Closer“ je Darko Riot. Pored novog singla, bend će novu postavu predstaviti serijom koncerata u aprilu, a listu nastupa možete pogledati u nastavku.

ZAA-bend-promo-2018-Miljan-Miletic

ZAA u novoj postavi predstavlja prvi singl | Foto: Miljan Miletić

Datumi turneje su sledeći:
13.4. Feedback, Niš
14.4. Tesla Bar, Leskovac
27.4. Pub Lazino tele, Novi Sad
28.4. Zappa barka, Beograd

Blizina ljubavi ne mora uvek za sobom da povuče sreću (zaljubljenih). Nepredvidivost ljubavnog odnosa je doživotna tema i inspiracija, tako da se učimo do samog ‘kraja’. Muzika je takođe ljubav, koja nas spaja i drži na okupu. Ali i ona se menja odražavajući naš puls, koji ovih dana brže i jače udara. Ritam je funk, duša je soul, priča je blues. ZAA igra, pleše i skače! Izvolite drugari, oderite cipele o podijum za slobodu, mislim igru – izjavio je povodom početka novog kreativnog poduhvata Toma Ilić, bas gitarista benda.

Novu postavu benda ZAA čine Anđela Ilić (vokal), Ivan Đokić (gitara), Tomislav Ilić (bas gitara), Zlatko Petković (bubanj), Zoran Vasić (klavijature), Nikola Stanojević (trombon) i Borivoje Đorđević (saksofon).