KONCERTI VESTI

Za manje od 24 sata razgrabljeno svih 5.000 ulaznica iz prvog kontigenta Sea Star festivala!

Written by Hardwired Crew

Svakog decembra najbrži fanovi na raspolaganju imaju najviše 24 sata da kupe prve i najpovoljnije ulaznice za Sea Star festival, a ove godine interesovanje je toliko da je kompletan kontigent od čak 5.000 ulaznica otišao i pre roka! Zbog ovakve potražnje, organizatori iz Exita odlučili su da novi kontigent puste po idućoj, promotivnoj ceni, od samo 229 kn što je takođe velikih 50% uštede u odnosu na finalnu cenu ulaznica! Uz njih, u ponudi su i VIP Gold ulaznice po ceni od 750 kn, a sve ulaznice mogu se kupiti na prodajnim mestima te online u sistemima Ticketshop.hr i Entrio.

Kako je već najavljen od strane organizatora i domaćina iz Umaga, najjači Sea Star do sada idućeg će leta podići lestvicu na dosad najvišu visinu, a veliki vjetar u leđa u tom koraku će biti i prvih 5.000 obožavaoca koji su svoj dolazak potvrdili u jednom danu! Kada se tome zbroje i svi posetioci iz celog regiona, ali i nekoliko desetina zemalja sveta, koji uz EXIT paket odluče da idu i na Sea Star, može se očekivati rekordan broj posetioca koji će upravo iz Istre pokrenuti letnju sezonu na celom Jadranu, ali i šire kao jedan od prvih velikih open-air festivala u kalendarskoj godini.

Prva dva izdanja Sea Star očaralo je mnogobrojnu publiku te internacionalne i regionalne izvođače koji su se u samim superlativima izrazili o kvalitetu i atmosferi festivala, lepotama Istre, kao i prihvaćenosti od strane domaćina. Već prošla godina donela je mnoštvo pozitivnih noviteta od kojih se posebno isticala spektakularna glavna pozornica, Addiko Tesla stage, najveća dosad postavljena u Istri, koja je dominirala lagunom. Kroz kompleks Stella Maris dosad je prošlo više od 80.000 posetioca koji su uživali u nezaboravnim nastupima svetskih i regionalnih superstarova kao što su Prodigy, Robin Schulz, Fatboy Slim, Dimitri Vegas & Like Mike, Hurts, Paul Kalkbrenner, Paul Van Dyke, Pendulum, Dubioza Kolektiv, Kiša metaka, Nipplepeople Krankšvester i Tram 11, kao i žanrova poput elektronske plesne muzike i trapa/hip hopa koji dominiraju globalnim zvukom.

Treće izdanje Sea Star festivala održaće se u famoznoj laguni Stella Maris u Umagu, 24. i 25. maja, uz Welcome Party 23. te Closing Party 26. maja. Prva imena potvrđnih izvođača će biti objavljena jako brzo.