VESTI

YU4:20 predstavili video za numeru „Peace“

yu420-peace-spot
Written by Marko Ristić

Novo ime na srpskoj muzičkoj sceni, sastav YU4:20koji predvodi Danilo Marinković (poznat po radu sa bendom AmanZaman) objavio je video za numeru Peace“  i time lansirao bend na scenu.

Premijerno prikazivanje spota u razigranoj atmosferi prepunog kluba Garaža 7. oktobra naišlo je na oduševljenje i snažne ovacije, nakon čega su YU4:20 preuzeli binu i doveli atmosferu do usijanja novim pesmama koje će publika imati prilike da čuje u vidu singlova u narednih godinu dana. Uz provladavajuću podlogu vesele rege muzike, svi prisutni su plesali, skakali i pevali.

yu-420-live-garaza-2017

YU4:20 u klubu Garaža | photo band promo

Što se tiče spota za pesmu „Peace“, muziku, tekst i aranžman radio je Danilo Marinković, spot je snimljen po ideji Mateje Popovića, dok je direktor fotografije i montaže videa u 4K rezoluciji Adam Mitević. Jedan od glavnih rekvizita u spotu su naočare za virtuelnu realnost u koje može da se postavi mobilni telefon, te da se spot, kao i ostali video sadržaji po želji korisnika, gledaju u trodimenzionalnom formatu. Zahvajujući se prisutnima na ogrmnoj podršci, Danilo Marinkovic, frontmen benda YU4:20, najavio je od sledeće nedelje na društvenim mrežama nagradnu igru u kojoj će baš te 3D naočare iz spota pokloniti nekom od fanova.

 

O autoru

Marko Ristić

Editor-in-Chief

Contact
marko@hardwiredmagazine.com

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.