VESTI

WILLE AND THE BANDITS u 19. aprila u Elektropioniru

wille-and-the-bandits-promo-1
Written by Hardwired Crew

Jedna od najvećih zvezda nove bluz-rok scene, bend WILLE & THE BANDITS u sklopu evropske turneje na kojoj će promovisati novi studijski album „Steal“, objavljen u februaru 2017. godine, nastupiće u klubu Elektropionir u četvrtak, 19. aprila, sa početkom u 21 čas. Pored koncerta u Beogradu i regionu, bend će nastupati 20. aprila u Gimnaziji „Svetozar Marković“ u Jagodini.

wille-and-the-bandits-promo-1

Wille & The Bandits u osnovi je klasičan tročlani bluz rok bend, zvukom sličan grupi Cream i Džimiju Hendriksu. Do sada je ovaj sastav bio na turnejama sa bendovima kao što su Deep Purple i John Balter Trio, a svirao je i na velikim festivalima širom Evrope. Wille & The Bandits je bend koji jednako ostavlja velike impresije kako na publiku svih uzrasta tako i na celokupnu muzičku scenu, a sve to zahvaljujući energičnim i srčanim nastupima.

Ulaznice se mogu kupiti po promotivnoj ceni od 400 dinara (ograničen kontigent) na prodajnim mestima Eventim Serbia, GIGS TIX-a, DD Tickets-a, Zaokret, Šikarica i u FELIX Shop, TC Sremska. Kada se rasprodaju promotivne ulaznice, regularna pretprodajna cena do dana koncerta iznosiće 500 dinara, a na sam dan za ulaznicu je potrebno izdvojiti 600 dinara.