IZDVAJAMO KONCERTI VESTI

WHITESNAKE na Tašmajdanu 27. juna

whitesnake-kalemegdan-2013-photo-marko-ristic
Written by Hardwired Crew

Kako upravo saznajemo, nastup benda WHITESNAKE, koji je prvobitno bio potvrđen za Zaječarsku Gitarijadu se premešta na Tašmajdan. Datum koncerta će ostati isti (27. jun), a sve će se desiti na mestu gde je ovaj bend po prvi put nastupao u Srbiji 2006. godine. Početak je zakazan za 20 časova.

Zašto niko iz organizacije Gitarijade nije odreagovao na prvobitne govore da neće biti nastupa, ne znamo, ali kako nezvanično saznajemo, Gitarijada je u ozbiljnim novčanim poteškoćama, jer neki izvođači nisu plaćeni za nastupe od prošle godine. No, bilo kako bilo, Whitesnake po četvrti put stižu u Srbiju.

Nakon nastupa na Tašmajdanu 2006. godine, WHITESNAKE su nastupili u Beogradskoj Areni 1. juna 2011. godine, zajedno sa bendom Judas PriestNakon toga, imali smo prilike da ih gledamo na Kalemegranu 14. juna 2013. godine, dok je njihov poslednji nastup u Srbiji bio održan u Hali Pionir 22. novembra 2015. godine.

Ulaznice za koncert benda Whitesnake  mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Tickets.rs, kao i online,  po sledećim kategorijama: fan pit – 3.500 RSD, parter – 2.500 RSD i tribine – 2.500 RSD.

Oni su nedavno objavili i novi studijski album „Flesh & Blood“ koji možete poslušati ispod.

 

Dodaj komentar