VESTI

WHITESNAKE najavili novi album i turneju sledeće godine

whitesnake-kalemegdan-2013-photo-marko-ristic
Written by Jovan Ristić

Popularni hard rock sastav WHITESNAKE objaviće svoj 13. studijski album pod imenom „Flesh & Blood“ 2019. godine, a pratiće ga velika svetska turneja u sklopu koje će bend nastupati u Budimpešti, u klubu Barba Negra 25. juna; i u Plovdivu gde će uz DISTURBED biti zvezde festivala Hills of Rock i nastupiti 29. juna.

U maju ove godine bend je razočarao fanove i pomerio datum izlaska novog albuma sa ove na sledeću godinu usled tehničkih problema u procesu miksovanja. Album će naslediti „The Purple Album“ iz 2015. godine koji je kolekcija obrada pesama koje je frontmen David Coverdale snimio dok je bio pevač sastava Deep Purple. Prvi singl sa albuma „Shut Up & Kiss Me“ biće objavljen sledeće godine pre početka turneje.

Coverdale je izjavio: „Zaista smo uzbuđeni i radujemo se sviranju širom planete 2019. godine kada ćemo proslaviti 40 godina benda Whitesnake. Čast mi je i zahvalan sam što sam imao priliku da proputujem ovim neverovatnim svetom koji delimo više od 40 godina, slaveći i uživajući u nezaboravnim momentima sa milionima ljudi koji su mi se pridružili na ovom putovanju.“

Dodaj komentar