IZDVAJAMO VESTI

Koncert benda WARDRUNA odložen za kraj leta

wardruna-beograd-2020
Written by Hardwired Crew

Koncert norveške grupe WARDRUNA zakazan za 7. maj odlaže se za 27. avgust 2020. u skladu sa preporukama i odlukama nadležnih državnih organa Republike Srbije, a koje između ostalog podrazumevaju i zabranu grupnog okupljanja na javnim mestima u zatvorenim prostorima . Koncert će se održati po planiranom u Sava centru u 20:30 časova, a sve kupljene ulaznice za koncert u maju, važiće i za koncert u avgustu.

wardruna-avgust-2020

Einar Selvik, frontmen grupe Wardruna je prošlog meseca dao intervjue za nekoliko odabranih novinara povodom predstojećeg koncerta u Beogradu, među kojima je i naš portal. Intervju ćete moći da pročitate u narednom periodu.

Bend je objavio i zvaničnu informaciju o otkazivanju: „Dragi prijatelji, fanovi i pratioci benda Wardruna. Izuzetno nam je žao što zbog cele situacije sa virusom COVID-19 moramo da pomerimo datume turneje po Istočnoj Evropi. Nove datume će vam objaviti organizatori. Naravno, svi oni koji su kupili kartu mogu je zadržati i za nove datume. Pratite zvanične stranice događaja na Facebook-u kako biste dobili informacije od organizatora. Žao nam je zbog ovoga, ali se iskreno nadamo da ćete vi i vaši najbliži ostati neozleđeni tokom ove turbulentne i haotične situacije.“

Za sve dalje informacije o koncertu pratite facebook event.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.