INTERVJUI IZDVAJAMO

Video intervju: VIOLENT CHAPTER – Decaying With the Boys 4

Written by Hardwired Crew

Kao i prethodne tri godine bliži se festival Decaying With The Boys. Četvrto izdanje (Decaying With The Boys 4) pružiće kao i do sada pobornicima najčvršćeg zvuka raznovrsni materijal. Ovim festivalom domaćini, lokalni veterani hcmetal muzike VIOLENT CHAPTER žele da publici približe svoj senzibilitet van domena poimanja jednog benda. Cilj je jasan – učvršćivanje hardcore, metal i punk scene kao i dobar provod!

Jedno od najzvučnijih imena balkanske oldschool HC scene, LAST HOPE, dolazi iz Sofije, kao i njihovi melodični i melanholični hardcore sugrađani EXPECTATIONS. Lokalnu podršku će uz domaćine pružiti kragujevačke downbeat/crust legende DISHUMANITY i nove mlade skatepunk nade H2O2. Mesto zločina je Dom omladine Beograda, datum subota 19. oktobar, a početak je najavljen za 20h. Karte će se prodavati na ulazu po ceni od 600 RSD.

Ovim povodom krećemo u nešto novo i za vas i za nas. Krećemo u priču video intervjua. Znamo da vas mrzi da čitate, pa smo rešili da krenemo sa ovim vidom medija. Prvi u nizu dolazi upravo povodom novog Decaying With The Boys 4 festivala, a za vas govore Miloš Srnić, Uroš Aleksić i Miloš Marijanović iz benda VIOLENT CHAPTER. I ne zaboravite da se pretplatite na naš kanal.