KONCERTI VESTI

Veliko interesovanje za koncerte ponovo okupljenih HELLOWEEN u regionu

helloween-reunion-2017-kiske-hansen
Written by Hardwired Crew

Veterani power metal zvuka, HELLOWEEN će se otisnuti na turneju tokom koje će im se pridružiti bivši članovi tog sastava, Michael Kiske i Kai Hansen. Bend će ovom prilikom proslaviti 30 godina od izdavanja legendarnog duplog albuma „Keeper of the Seven Keys“. Karte za ovu turneju se brzo rasprodaju, a nastupi u Montereju, Sao Paulu, Bokumu i Helsinkiju su već rasprodati. Ostatak datuma možete videti na ovom linku.

Interesovanje je veliko i za koncerte u regionu, posebno u Sofiji u Bugarskoj. Tamošnji promoter Bulgarian Live Music izjavio je: „tempom kojim se karte trenutno prodaju, očekujemo da će koncert biti rasprodat“. Koncert u susednoj Bugarskoj zakazan je za 14. decembar u prestižnoj hali Arena Armeec, a karte su dostupne putem Eventim mreže i u Srbiji po ceni od 30 evra za parter, odnosno 35 i 40 evra za tribine. Promoter je takođe otkrio da će scena biti ukrašena LED ekranima na kojima će se smenjivati slike iz istorije sastava. Ovo će biti jedini koncert benda u komšiluku pored nastupa u Bukureštu, idućeg dana u hali Romexpo. Karte za ovaj koncert mogu se nabaviti putem rumunskog ogranka Eventim mreže po ceni od 32 evra.

helloween-pumpkins-united-2017-band-photo

Kao što je Kiske prethodno potvrdio, bend će snimiti bar jednu novu pesmu u postavi koju čine on i Hansen, pevač Andi Deris, gitaristi Michael Weikath i Sascha Gerstner, basista Markus Grosskopf i bubnjar Dani Löble. Kiske je takođe potvrdio da će nastupi trajati blizu tri sata i da će sva trojica pevača deliti vokalne dužnosti.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.