KONCERTI VESTI

Veliko interesovanje za koncert benda RITAM NEREDA u Beogradu

boban-ritam-nereda-live-novi-sad-2017-photo-marko-ristic
Written by Marko Ristić

Nakon rasprodatog koncerta u Novom Sadu, pankeri koji slave 30 godina postojanja na korak su da rasprodaju koncert u Domu omladine Beograda. RITAM NEREDA su spremni da pruže još jedan koncert za pamćenje, stoga ne prospustite da budete na ovom slavljeničkom koncertu.

boban-ritam-nereda-live-novi-sad-2017-photo-marko-ristic

Boban (RITAM NEREDA) na koncertu u Novom Sadu 2017. godine, photo Marko Ristić

„Nakon onakvog koncerta u Novom Sadu šta drugo da kažem nego da jedva čekamo da izađemo na binu u Domu omladine. Kada završimo ovu proslavu 30 godina benda nakon Beogradskog koncerta ćemo malo pauzirati i baviti se nekim novim stvarima koje planiramo za iduću godinu“ rekao je Boban Petronić, frontmen ovog novosadskog sastava.

Pored benda Ritam Nereda na bini u Domu omladine biće i tri mlađa sastava na koje Neredi žele da skrenu pažnju publici. Prvi će nastupiti mladi sastav iz Sremske Mitrovice – SPUNK. Oni su nedavno izdali album prvenac „System Error“ koji će i koncertno predstaviti publici.

Nakon njih na binu se penju sarajlije FLATLINE koji su dobro poznati po svom teškom metal zvuku, a pred Ritam Nereda će svirati jedan od najboljih thrash metal bendova u Srbiji – PUTRID BLOOD iz Šida. Oni iza sebe imaju odličan album „Absolute Profit“, a kako saznajemo, uskoro nas očekuje još jedno sjajno izdanje.

ritam-nereda-beograd-2017-plakat1

Ulaznica za koncert je ostalo jako malo i skoro ceo kapacitet koji je planiram za pretprodaju je otišao. Ukoliko planirate da budete deo ovog spektakla, svoje ulaznice po ceni od 1000 dinara možete nabaviti putem mreže Eventima ili u Felix Shopu (TC Sremska). Ukoliko ih ostane, na dan koncerta karta će stajati 1500 dinara.