KONCERTI VESTI

Veče posvećeno Vladi Divljanu 10. maja u Sava Centru

Written by Hardwired Crew

Vlada Divljan bi 10. maja 2018. napunio 60 godina. Tog dana, njemu u čast, Vladini prijatelji, saradnici i poštovaoci iz Beograda, Zagreba i drugih gradova bivše Jugoslavije, nastupiće na koncertu nazvanom „Hajde sanjaj me, sanjaj“ u velikoj dvorani Sava centra sa početkom u 20:30.

Domaćini koncerta Zdenko Kolar i Saša Šandorov sa Nevladinom organizacijom i Maks Juričić sa svojim Ljetnim kinom, dočekaće i zasvirati uz Momčila Bajagića, Kornelija Kovača, Dušana Kojića-Koju, Zorana Kostića-Caneta, Nebojšu Antonijevića-Antona, Sašu Lošića, Darka Rundeka, Gorana Vasovića, Bojanu Vunturišević, Dejana Vučetića- Vuču, Borisa Mladenovića, Zorana Predina, Kokana Popovića i Stray Dogga… neke od Vladinih najlepših pesama iz vremena Idola i samostalne karijere.

„Naša je dužnost da ne tugujemo već slavimo… I kao što nikada nisi želeo da vidiš ljude u suzama, već si težio da svi oko tebe budu srećni, dopusti da se setimo kako si i koliko dotakao naše živote. Kako si jednu generaciju i jednu geografiju obogatio i koliko si pri tom ostao čist, dobar, častan i pošten“ – rekao je Petar Peca Popović.

Ulaznice za koncert „Hajde sanjaj me, sanjaj“ koštaju 1.200, 1.500, 1.800 i 2.000 dinara na blagajni Sava centra, odnosno prodajnim mestima Eventima, od utorka 27. marta. I mi smo nedavno pisali o Vladi, njegovom projektu Rokenrol za decu, Idolima i mnogim drugim činjenicama, a taj specijal možete pročitati na ovom linku.