VESTI

Uriah Heep najavili koncert u Beogradu u februaru

Written by Jovan Ristić

Legendarni britanski hard rok bend URIAH HEEP održaće koncert 5. februara 2019. godine u beogradskom Sava centru, u okviru evropske turneje povodom novog albuma „Living The Dream“. Organizator je promoterska kuća Long Play.

„Uzbuđeni smo što dolazimo da vam priredimo svirku sa puno strasti. Ne brinite, pored novih stvari sviraćemo stare klasike kao što su ‘Gipsy’, ‘Easy Livin“, ‘July Morning’, ‘Lady In Black’… Biće dosta stvari, sjajna set lista sa presekom naše karijere od prvog do poslednjeg albuma. Vidimo se!“, poručuje suosnivač benda, gitarista Mick Box.

uriah-heep-beograd-2019

Moćni Uriah Heep i u 21. veku nastavljaju da pokazuju svoju kreativnu snagu nizom uzbudjivih albuma: „Wake the Sleeper“ (2008), „Into the Wild“ (2011), „Outsider“ (2014), zaključno sa novim „Living The Dream“, sa kog su izdvojeni odlično primljeni singlovi „Take Away My Soul“ i „Grazed By Heaven“.

„Naš 25. album donosi novu snagu i nove melodije našim živim nastupima. Siguran sam da će se fanovima svideti sirova snaga i tradicionalna muzička obeležja Uriah Heep-a koji su učinila da bend traje ovoliko dugo“, kaže pevač Bernie Shaw, a Mick Box dodaje: „Novi album kida. Mi i dalje sanjamo svoj san…Rokenrol cirkus zvan Uriah Heep i dalje se kotrlja, i nadam se da će još dugo.“

Ulaznica za beogradski koncert Uriah Heep košta 1.600. 1.900, 2.300, 2.800 i 3.200 dinara na blagajni Sava centra i preko Ticket Visiona-a, odnosno sajta www.tickets.rs.

O autoru

Jovan Ristić

Editor

Contact
jovan@hardwiredmagazine.com