VESTI

Upoznajte novi novosadski bend MICHEL

Written by Hardwired Crew

Imate ekskluzivnu priliku da i na stranicama Hardwired magazina upoznate novi rock bend na našoj sceni – MICHEL, koji je oformljen 2017. godine u Novom Sadu. Nedavno su, nakon prvog objavljenog singla „Clubmaster“, objavili i drugi po imenu „Vagabond“, a oni će se naći na nadolazećem debi EP izdanju „Clubmaster“, koji ova ekipa najavljuje za 2018. godinu.

Na pomenutom izdanju biće pet pesama i, kako kažu, svaka će biti pojedinačno objavljena uz propratni spot/lyric video, te će na taj način EP biti objavljen u celini. Spotove za oba singla je snimao Rastko Perišić, poznatiji pod aliasom Shadowdream, koji već dugi niz godina svoju muziku plasira na svetskom tržištu, dok je montažu radio pevač i gitarista benda Dragutin Šuković. Kompletan audio materijal je produciran, sniman i miksan u studiju Blaze, pod budnim okom poznatog majstora zvuka Miloša Mihajlovića.

Kako biste se bolje upoznali sa Michel ekipom, predstavljamo i članove benda koje sasvim sigurno znate iz njihovih matičnih projekata i bendova: bubnjar i pomoćni vokal Nikola Vučetić (The Petting Blues Band), gitarista i pevač Dragutin Šuković (ex Nasty Michelle), klavijaturista i pomoćni vokal Dimitrije Mladenović (Piknik, Third Gallery) i basista Marko „Ramon“ Vanović (ex GBB, UMT, Vrisak Generacije).