VESTI

U subotu berza vinila u Novom Sadu

vinil-01
Written by Marko Ristić

U subotu 31. marta održaće se berza vinila koja se već neko vreme dešava svake poslednje subote u mesecu. Iz Graffita (Kosovska ulica) berza se seli na splav Zeppelin (Kej Žrtava Racije) jer su legendarni Graffiti postali premali za sve one koji žete da posete berzu i obraduju sebe novim ili polovnim vinilom.

„Berza je u Novom Sadu pokrenuta sa naše strane pre bezmalo 10 godina, prvo skromno, razmena memorabilia i slično, da bi vremenom prerasla u jedan od prestižnih događaja ovog tipa u Novom Sadu, što se kolekcionarstva tiče. Na berzi se predstavljaju mnogi od malih kolekcionara, pa do najvećih prodavnica vinila, kao što je Yugovinil. Berza se nekoliko puta selila, pa je tako iz Quartera, preko Graffita, koji su nosilac čitave ideje stigla na brod Zeppelin, koji svojom pozicijom, a sadašnjim izgledom, pružili svim posetiocima najbolje od ovog grada, a u tu svrhu, prodaje razmene, vinila i ostalih formata.“ rekli su organizatori ove berze.

Berza će početi u 11 časova pre podne i trajaće do tri sata popodne. Pred legendarnog nosača zvuka na berzi svi mogu pronaći i druge nosače zvuka, kao i ostale stvari koje su usko vezane za muziku. Više informacija možete pronaći na facebook eventu berze.

O autoru

Marko Ristić

Editor-in-Chief

Contact
marko@hardwiredmagazine.com