VESTI

TWISTED TALES predstavljaju novi singl

Written by Marko Ristić

Thrash metal sastav TWISTED TALES se oglasio posle punih sedam godina novim singlom. Numeru „Bittersweet Sorrow“ momci su objavili na svom Youtube kanalu i njom polako najavljuju novi album koji je u pripremi. Singl možete čuti na linku ispod teksta.

Video za novi singl radio je Ivan Stefanović, a motivi koji se kroz video provlače su preuzeti sa omota predstojećeg albuma. Artwork je radio njihov dugogodišnji saradnik Maggot Meister iz All Things Rotten. Numera „Bittersweet Sorrow“ govori o raznim vrstama zavisnosti i načinima na koje one gospodare čovekom. Pesmu su, kao i ceo album, snimili u svom Twisted studiju.

Inače, bend Twisted Tales je oformljen u Kuršumliji 8. decebra 2004. kao Melodic Death metal bend. Nakon snimanja prvog demoa „Behind the Gates of Eternity“, prestaju sa radom, da bi se ponovo okupili 2009. i nastavili Thrash/Death metal bend.

2012. godine izdaju svoj prvi studijski album pod nazivom „We Shall be Heard“ (recenziju pročitajte ovde). Ovim lyric videom najavljuju svoj drugi full length studijski album pod nazivom „Bringer of Woe“. Album treba da se pojavi u prodaji 4. maja 2019. godine. Bend trenutno čine Ljubiša Đorđević (ritam gitara i vokal), Miša Milovanović (solo gitara), Stevan Dinić (bas gitara) i Nemanja Velicki (bubnjevi).