VESTI

TRI KAPLJICE novim spotom najavile album

tri-kapljice-2018-photo-vojin-ivkov
Written by Marko Ristić

TRI KAPLJICE, ženski rok trio iz Novog Sada, objavile su singl i spot za pesmu „Girls“. Spot je premijerno emitovan u emisiji Bunt u sredu 28. februara, a neposredno posle emisije postavljen je na oficijani youtube kanal benda. Spot potpisuje ekipa Illegal Production iz Novog Sada.

tri-kapljice-2018-photo-vojin-ivkov

Tri Kapljice, foto Vojin Ivkov

Ovim, trećim po redu, singlom, Novosađanke su najavile svoj debi album koji je u celosti snimljen i produciran u kultnom novosadskom studiju Do Re Mi. Album će tokom proleća objaviti Studentski kulturni centar Novi Sad (SKCNS).

Posle ulaska u finale Demofesta u Banja Luci i samo dva objavljena singla, bend je dobio priliku da leta 2017. čak dva puta nastupi na Exit festivalu. Jednom na Future shock stageu gde su imale jedan od dva najposećenija nastupa na ovoj bini tokom celog trajanja festivala, a drugi na Main stageu gde su imale zadovoljstvo da svojim polučasovnim setom otvore jedno veče festivala. Usledio je poziv i za nastup na Koncertu godine koji se svake godine tradicionalno održava u novosadskom Spensu, ali su zbog povrede ruke basistkinje benda bile prinuđene da ga otkažu. Pošto je ta povreda sanirana, bend će uskoro početi sa koncertnim aktivnostima, te planiraju da svoj prvi album koncertno promovišu širom regiona.