VESTI

Poslušajte novu pesmu benda TOOL sa predstojećeg albuma „Fear Inoculum“

tool-band-promo
Written by Hardwired Crew

Popularni alternativni sastav TOOL predstavio je pesmu „Fear Inoculum,“ svoje prvo studijsko izdanje nakon 13 godina. Ova 10-minutna pesma naći će se na njihovom predstojećem albumu istog imena koji se očekuje 30. avgusta. Album će doneti oko 85 minuta nove muzike i prvo je njihovo izdanje nakon albuma „10,000 Days“ iz 2006. godine. Našeg specijala o ovom izdanju možete se podsetiti ovde. Novi album možete poručiti na ovom linku.

U novom intervjuu za Revolver, pevač Maynard James Keenan podelio je više informacija o temama obrađenim na albumu: „Osećam da se radi o mudrosti stečenoj godinama, kroz iskustva. O učenju iz grešaka i učenju iz uspeha. Tako da ako postoji nešto zajedničko celom albumu, to je prihvatanje onoga gde smo sada, prihvatanje toga odakle potičemo i nekih stvari kroz koje smo prošli.“

Pored CD-a i digitalnog izdanja, album „Fear Inoculum“ stiže u deluxe verziji u kojoj se nalazi punjivi HD ekran od 4 inča na kome ćete moći da gledate jedinstvene video zapise, kao i zvučnik od 2 vata i knjigu na 36 strana.

Pored toga, bend je nedavno objavio svoj celokupni katalog na popularnim streaming servisima po prvi put u svojoj karijeri koja broji četiri studijska izdanja: „Undertow“ (1993),  „Ænima“ (1996), „Lateralus“ (2001), „10,000 Days“ (2006) i EP „Opiate“ iz 1992.