IZDVAJAMO VESTI

Ronnie James Dio u novom delu filma THOR

thor-film-dio
Written by Jovan Ristić

Pesma „Rainbow In The Dark“ koju je snimio legendarni pokojni pevač Ronnie James Dio naći će se u novom delu filma Thor, pod imenom „Thor: Love And Thunder“, četvrtom u serijalu o Marvelovom heroju. Vest je potvrdila žena pokojnog pevača Wendy Dio, koja je izjavila „Film Thor 4. U njemu će se naći pesma ‘Rainbow In The Dark’ u intervju za Subculture Media.

Ova vest nije preterano iznenađenje, kako je u prethodnom delu korišćena pesma „Immigrant Song“ benda Led Zeppelin, koja je nakon tog filma ponovo dobila na popularnosti. Režiser filma Taika Waititi izjavio je da je od početka želeo da koristi „Immigrant Song“ u filmu, ali je naišao na par poteškoća oko dobijanja prava za korišćenje iste. „Od početka smo hteli da koristimo ‘Immigrant Song’ u filmu zato što savršeno ima smisla kada je taj lik u pitanju, zar ne.“

Waititi će režirati i novi nastavak o popularnom superheroju kog tumači australijanski glumac Chris Hemsworth, pored koga će se pojaviti i Natalie Portman i Christian Bale, kao i mnogi drugi.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.