VESTI

THE OFFSPRING najavili novi album za 2020. godinu

the-offspring-band-promo-2017
Written by Hardwired Crew

Američki punk rock bend THE OFFSPRING su najavili novi album koji će se pojaviti 2020. godine. To će biti prvo studijsko ostvarenje benda nakon albuma „Days Go By“ koji je izašao 2012. godine i ujedno njihov deseti studijski album.

Iako je album trebao da se pojavi ove godine, gitarista benda Noodles je potvrdio da će se pojaviti tek 2020. godine. „Omot treba da se završi, kao i konačna lista pesama, jer smo uradili još nove muzike. Sve to treba da se završi do kraja ove, tako da će izdanje uslediti početkom iduće godine“ rekao je on.

The Offspring su ponovo radili sa Bob Rock-om, kao i dva poslednja studijska albuma „Rise and Fall, Rage and Grace“ (2008) i „Days Go By“ (2012). „Nije bilo govora da ne radimo sa njim. To je zdrav odnos koji ne želimo da menjamo. Tera nas da radimo i da budemo bolji što nam odgovara u potpunosti“ dodao je Noodles.

Momci su 2015. godine izbacili singl „Coming For You“ koji će se naći na ovom albumu, i po njihovim rečima prilično otkriva kuda će se bend kretati sa novom pločom. U junu 2018. godine su uživo izveli numeru „It Won’t Get Better“ koja će se takođe naći na ovoj ploči. Obe pesme možete čuti ispod.