VESTI

THE EXPLOITED ponovo na bini

the-exploited-band-promo-2014
Written by Hardwired Crew

Kultni škotski pank bend THE EXPLOITED ima lepu vest za sve svoje fanove. Naime, oni se spremaju da ponovo izađu na binu posle sedam meseci pauze. Ovu vest su objavili na svojoj zvaničnoj Facebook stranici, a koncert će biti održan 10. decembra u Edinburgu.

the-exploited-band-promo-2014

Na ovogodišnjoj turneji sa bendovima The Casualties i Code Red, dok su nastupali u Belgiji, pevač Wattie Buchan je imao ozbiljnih zdravstvenih problema. Kao i 2014. godine, ponovo su u pitanju bili srčani problemi. Koliko je stvar bila ozbiljna govori i činjenica da je bend izdao saopštenje u kome navodi da je Wattie bio i u životnoj opasnosti. The Exploited su bili primorani da turneju završi bez njega, kada su nastuali i u Beogradu. Lekarske preporuke su bile da Wattie ne nastupa do daljnjeg, pa je usledilo otkazivanje preostalih nastupa rezervisanih za ovu godinu.

Kako stvari sada stoje, izgleda da se šezdesetogodišnji pevač oporavlja. Nadamo se da će pank legende nastaviti tamo gde su stale u aprilu ove godine i da ćemo opet imati priliku da ih slušamo uživo i na ovim prostorima.