KONCERTI VESTI

THE DOORS ALIVE koncert premešten na novu lokaciju

Written by Marko Ristić

Nakon što je prvobitno najavljen da će se održati u SKCNS Fabrici, koncert benda THE DOORS ALIVE je prebačen u autentičan prostor MKC Petefi Šandor koji se nalazi na adresi Jožef Atile 16 u Novom Sadu. Razlog prebacivanja nije nepoznat. To su prouzrokovali radovi u Kineskoj četvrti koji se, gle čuda, dešavaju u sred zime.

No, istorija prostora MKC Petefi Šandor kao i autentičan retro izgled enterijera prefektno odgovaraju ovom unikatnom muzičkom vremeplovu kada će se najbolji svetski The DOORS tribute bend konačno će se predstaviti novosadskoj publici.

 

Nakon njihovog rasprodatog premijernog predstavljanja domaćoj publici u beogradskom Domu omladine, ova svetska atrakcija se vraća u Srbiju i ovoga puta unikatni muzički vremeplov dolazi u Novi Sad. Tačno na 75. rođendan legende svetske rok scene Jima Morisona imaćemo priliku da uživamo u besmrtnim hitovima jednog od najznačajnijih muzičkih sastava našeg vremena.

The DOORS Alive predstavljaju najbliži mogući doživljaj nasleđa koje je ostalo iza legendarnog benda The DOORS. U svojim živim izvedbama dosledno prenose atmosferu originalnog benda i, u rasprodatim koncertnim dvoranama širom sveta, oživljavaju neobuzdani plamen najčistijeg rok zvuka kakav je bio na svom samom nastanku.

Ulaznice u prodaji:
1.800 din – pretprodaja
2.200 din – na dan koncerta

Podsećamo sve da je prethodni koncert benda bio vrlo brzo rasprodat. Prostor MKC Petefi Šandor je ograničen i nakon što se kapacitet popuni nastup neće biti prebacivan u drugi prostor. Samo jedan datum je rezervisan za Srbiju. U sklopu ovog zaista unikatnog muzičkog događaja SKCNS uz čiju pomoć se koncert održava će upriličiti dodatni sadržaj posvećen legendarnom bendu The DOORS. O detaljima pomenutog sadržaja, krunisanim nastupom benda  The DOORS Alive, publika će biti blagovremeno obaveštena.