VESTI

Stiže nam novi album benda PARKWAY DRIVE, poslušajte „The Void“

parkway-drive-band-promo-2018
Written by Jovan Ristić

Omiljeni australijanski eksport svih metalaca, odmah posle AC/DC i Kylie Minogue, PARKWAY DRIVE objavili su datum izlaska novog albuma koji će nositi naziv „Reverence“, koji će se u prodaji naći 4. maja za Epitaph Records. Nakon što su prošlim albumom „Ire“ okrenuli metalcore igricu, australijanci nam donose još onog zvuka koji volimo a koji In Flames više neće ili ne ume da svira. Ne verujete nam na reč? Poslušajte još jedan singl sa tog albuma, pesmu „The Void“ u nastavku.

Parkway Drive će se uskoro otisnuti i na turneju kojom će promovisati album, a publika iz naših krajeva će moći da vidi bend u društvu velikih faca na festivalu Nova Rock koji se održava od 14. do 17. juna, na kome će još nastupati Avenged Sevenfold, Iron Maiden, Volbeat i gomila bendova čije će nastupe mamurna publika prespavati.

Ukoliko ste poslednjih par meseci proveli ispod kamena, ovde možete poslušati i singl „Wishing Wells“ i pogledati spot u kome frontmen Winston McCall bukvalno svih pet minuta pravi grimase. Zar to ne zvuči zabavno?!

parkway-drive-reverence-new-album-cover-2018

„Reverence“ lista pesama:

01. Wishing Wells
02. Prey
03. Absolute Power
04. Cemetery Bloom
05. The Void
06. I Hope You Rot
07. Shadow Boxing
08. In Blood
09. Chronos
10. The Colour Of Leaving

O autoru

Jovan Ristić

Editor

Contact
jovan@hardwiredmagazine.com