ZANIMLJIVOSTI

Solo odlazak na svirke? Zašto da ne?

perofrmance-crowd-marko-ristic
Written by Nenad Pekez

Da li vam se ikada desilo da ste ipak otišli na svirku svog omiljenog benda bez obzira na to što niko od vaših prijatelja nije mogao da ide sa vama? Ako jeste, znajte da niste jedini.

publika-2-sea-star-2015-photo-marko-ristic

Prema istraživanju koje je sprovela kompanija DICE, čak 65% mladih u dobu od 18 do 24 godine već su posećivali koncerte sami, dok je 98% njih izrazilo da ne bi imali ništa protiv da to opet urade. I ne samo to, 84% njih je potvrdilo da je provod bio bolji tada.

Među razlozima za solo odlazak na koncert, 38% njih su naveli da su im prijatelji bili zauzeti, 37% da im prijatelji imaju drugačiji muzički ukus, i 31% njih je navelo da je odlazak na koncert bio neplaniran i da se dogodio u poslednjem momentu. U istraživanju je učestvovalo 500 ispitanika iz Velike Britanije.

Da li vi imate nešto protiv solo odlazaka na koncerte ili to smatrate sasvim normalnom pojavom? Mislite li da bi rezultati na ovu temu bili drugačiji u Srbiji?

O autoru

Nenad Pekez

Journalist

Contact
nenad@hardwiredmagazine.com

1 komentar

  • Otici sam na koncert je nesto najbolje. Sami birate mesto koje vam odgovara, uzivate sa drugim nepoznatim ljudima, vise mozete da se opustite. Pice narucite zbog sebe a ne da bi nekome pravili drustvo. Mnogo pazljivije ispratite desavanja. Ja bih svakom preporucio. Mislim, lepo je i u drustvu, ali iz mog iskustva, uvek sam se bolje proveo kada sam isao sam.+

Ostavite komentar