VESTI

SLIPKNOT pozvali fanove na snimanje novog spota

slipknot-5-gray-chapter-lineup-2018
Written by Jovan Ristić

Američke metal velikani SLIPKNOT objavili su poziv za učestvovanje u snimanju spota koje će se održati u petak, 5. oktobra. Bend je uz poziv napisao poruku „Slipknot 20 godina“, verovatno aludirajući na 20 godina od izdavanja eponimnog debi albuma, objavljenog 1999. godine. Fanovi koji žele da učestvuju u snimanju spota treba da pošalju email na slipknot20th@gmail.com uz saglasnost roditelja ili staratelja ukoliko su mlađi od 18. godina.

Basista benda Alessandro Venturella objavio je snimak iz studija, iz koga su fanovi zaključili da bend radi na novom albumu sa producentom Ross-om Robinson-om, koji je producirao kultna prva dva albuma benda. Robinson je takođe potvrdio da radi zajedno sa bendom Slipknot putem svog Twitter naloga. Međutim, kako se bliži 20 godina od prvog izdanja benda, moguće je da bend sa njim radi na bonus materijalima ili novom miksu kultnog debi albuma.

Frontmen sastava Corey Taylor izjavio je da je bend već krenuo sa komponovanjem materijala za novi album, i otkrio da će biti „težak kao ‘Iowa’.