VESTI

Slash potvrdio da GUNS N’ ROSES rade na novom materijalu

slash-2014-featured
Written by Jovan Ristić

Gitarista kultnog hard rock sastava GUNS N’ ROSES, Slash (Saul Hudson) potvrdio je za radio 101 WRIF da bend već radi na novim pesmama i prvom albumu nakon što su se frontmen Axl Rose, Slash i basista Duff McKagan okupili nakon dve decenije. Gitarista je već otkrio da želi da radi na novom materijalu sa grupom, ali do sada nismo dobili bilo kakvu zvaničnu potvrdu.

guns-n-roses-live-2017

Slash je u intervjuu izjavio: „Radi se o tome da nismo ništa konkretno uradili, i ne bih hteo da pričam o tome. Znam da su ljudi lagali i time radili promocije. Želeo sam da budem iskren, nismo znali šta će se desiti u tom trenutku. Ali sada znam da ćemo završiti ove koncerte i već smo počeli da radimo na nečemu. To je to.“

Postava koju čine originalni članovi Axl RoseSlash i Duff McKagan je neprestano na turneji „Not in This Lifetime“ od kada su se članovi ponovo okupili 2016. godine. Turneja je doživela neverovatan uspeh i jedna je od najuspešnijih turneja u istoriji rock ‘n’ roll-a. Bend je nedavno objavio prošireno izdanje svog legendarnog debi albuma„Appetite for Destruction“, a spot za pesmu „November Rain“ je prvi spot iz devedesetih koji je dostigao preko milion pregleda na servisu YouTube.