VESTI

SKINDRED objavili video za numeru „That’s My Jam“

Written by Marko Ristić

Video za numeru „That’s My Jam“, velšanskog „ragga metal“ benda SKINDRED, možete pogledati ispod. Numera dolazi sa sedmog studijskog albuma „Big Things“, koji će biti objavljen 27. aprila posredstvom kuće Napalm Records. Album je snumljen u studiju Real World studiju u mestu Box (Wiltshire, Engleska), a vlasnik studija je Peter Gabriel.

Bubnjar Arya Goggin je rekao za Metal Hammer da je bend želeo da napiše pesme koje će postati nove himne Skindred-a i da će pokušati njima da nateraju ljude da igraju. „Muzički teške, ali sa velikim pop senzibilitetom u isto vreme“ rekao je on i dodao: „To smo uvek radili na našim albumima, ali ovoga puta ćemo balans postaviti dosta drugačije“.

„Bilo je vrlo zabavno snimati ovakav video – trčali smo po Londonu što više kako bi snimili mačku koja pleše. Trudili smo se da ne budemo uhapšeni tokom snimanja“ rekao je on povodom komentara na novi video.

SKINDRED su nedavno objavili numeru „Machine“ kao singl. U tom spotu se pojavljuje glumac i kaskader Neil Chapelhow, koji je poznat po redu na filmovima „Wonder Woman“ i „Fantastic Beasts“. Na numeri „Machine“ možete čuti kako peva i Gary Stringer (REEF) kao i gitaru legendarnog Phil Campbell-a iz benda MOTÖRHEAD