VESTI

SINK, RANDOM i NEVREME 21. aprila u Elektropioniru

sink-band-2017-promo
Written by Hardwired Crew

U subotu 21. aprila u klubu Elektropionir u Beogradu održaće se koncert bendova SINK, RANDOM i NEVREME, kao i promocija prve zbirke poezije Dragana Miočinovića, gitariste grupe Sink, koja nosi naziv „Poslednji krik svega što nisam…“.

Sva tri benda, posle niza novosti koje su podelili sa publikom u prethodom periodu, izaći će na binu Elektropionira i publici predstaviti nove pesme i novu energiju. Posle godinu dana Sink i Random ponovo zajedno pred beogradskom publikom, ovaj put uz podršku kuršumlijske grupe Nevreme.

sink-band-2017-promo

„Saradnja bendova Sink i Random kao logičan sled ima ponovni zajednički koncert. Ovog puta sa nama su i naši dragi prijatelji iz grupe Nevreme, još jedna divna saradnja započeta na Kuršumlijskoj gitrijadi. Nisu se slučajno kao gosti na albumu “Pred stubom srama…” pojavili upravo Angelina i Tesla, vokali bendova Random i Nevreme. Jako smo nestrpljivi da svi izajedno izađemo pred ljude i napravimo jedan kvalitetan događaj u muzičkom kao i u vizuelnom smislu.“ – poručuju iz grupe Sink.

Vrata Elektropionira se otvaraju u 20h, iz bendova poručuju da će biti poštovana tačna satnica, zato pozivaju publiku da dođe na vreme. Cena ulaznice iznosi 300 dinara, a karte će moći da se kupe na ulazu u klub na dan koncerta kao i u prostorijama kafe Šikarica u pretprodaji.