IZDVAJAMO KONCERTI VESTI

SEPULTURA stiže na EXIT Festival!

sepultura-live-belgrade-2014-featured
Written by Hardwired Crew

Kako upravo saznajemo, brazilski thrash metal veterani SEPULTURA stižu na EXIT Festival 2020! Bend je to upravo objavio na svom Facebook profilu uz poruku:

 

Bend Sepultura je poslednji put nastupao u Srbiji u Beogradu 3. juna 2014. godine u Domu omladine Beograda. Fotografije možete pogledati ovde, dok izveštaj sa tog koncerta možete pročitati ovde.

Pored nastupa benda Sepultura, sve ljubitelje gitarskog zvuka obradovaće činjenica da će sledeće godine na tvrđavi moći da vide bendove kao što su M.O.D., Crippled Black Phoenix, Bury Tomorrow, Moscow Death Brigade, E-Play, She Past Away, Buč Kesidi i Love Hunters. Više o svemu ovde.

EXIT festival 2020. biće održan od 9. do 12. jula, a nakon što su najpovoljnije ulaznice za naredno izdanje festivala rasprodate za svega 53 minuta. U toku je velika novogodišnja akcija u kojoj se kupovinom ulaznice za jubilarni, dvadeseti rođendan EXIT festivala po promotivnoj ceni od 6.490 dinara, na poklon mogu dobiti i festivalske ulaznice za Sea Star u Umagu i Sea Dance na budvanskoj plaži Buljarica! Akcija traje do kraja godine i dovoljno je samo da se svi postojeći i budući kupci posle registruju u periodu od 1. do 29. februara na sajtu exitfest.org gde mogu i da kupe ulaznice, kao i direktno u prodajnoj mreži Gigs Tix. Turistički paketi za EXIT i druge festivale nalaze se na sajtu exittrip.org.