KONCERTI VESTI

SAMOSTALNI REFERENTI slave rođendan u Beogradu i Novom Sadu

samostalni-referenti-belgrade-live-2017-photo-jovan-ristic
Written by Hardwired Crew

Beogradski ska pank bend SAMOSTALNI REFERENTI  proslaviće 22. rođendan benda nastupima u Beogradu 9. februara i u Novom Sadu 10. februara. Devetog februara bend će nastupiti u beogradskom KST-u, dok će dan kasnije, desetog februara, nastupiti u novosadskom Gerila baru.

samostalni-referenti-live-beograd-2014-photo-marko-ristic

Samostalni Referenti uživo u Beogradu 2013. godine, photo Marko Ristić

„Tradicionalni rođendanski koncerti Referenata uvek donose iznenađenja… i za nas same! Sjajna atmosfera i dobra svirka prepričavaju se danima! To je stvarno nešto posebno. Uz novi singl koji će izaći neposredno pred rođendan, na rođendanskim nastupima ćemo po prvi put uživo izvesti nove pesme, koje smo se trudili da sačuvamo baš za ovu priliku“, otkrivaju Samostalni Referenti tek poneki detalj koji očekuje njihovu vernu publiku tokom rođendanskog vikenda.

Na oba nastupa predgrupa će biti novosadski sastav JOSIP A LISAC. Ulaznice za beogradski koncert po pretprodajnoj ceni od 500 dinara dostupne su u KST–u i u kafeu Šikarica. Početak događaja zakazan je za 23 časa. Ulaznice za novosadski koncert po pretprodajnoj ceni od 300 dinara dostupne su u Gerila baru.