VESTI

Sajsi MC promoviše novi album na Dan zaljubljenih

sajsi-mc-uzivo-2018-jovan
Written by Jovan Ristić

Beogradska reperka Ivana Rašić, daleko poznatija kao Sajsi MC promovisaće svoj novi album „Rad, rad i samo bleja“ koncertom u klubu KPTM koji će se održati 14. februara. Sajsi se vraća u svoj kako sama kaže “omiljeni beogradsi klub” KPTM, da bi u novom prostoru zatvorene bašte promovisala materijal sa aktuelnog albuma objavljenog za Lampshade Media.

Materijal za album sniman je prošle godine, a publika je mesečno dobijala nove pesme i spotove tokom cele godin. Ovaj naoštreni trojac, koji čine i Tijana Rašić i DJ BKO, u decembru je izbacio tri pesme kako bi u velikom stilu stigli na finiš 2017. Stoga će 14. februara na Dan Zaljubljenih, Svetog Valentina ili kako drugi vole da kažu, Svetog Trifuna, Sajsi uz pomoć nekoliko svojih prijatelja i saradnika prirediti veliki nastup sa pesmama sa novog albuma, ali i starim hitovima i saradnjama koje publika vrlo dobro zna. Sajsi MC je nedavno objavljena kao jedna od učesnica Sea Star Festivala, a njene odgovore u našoj rubrici 3×3 možete pročitati ovde. Sajsi je nedavno nastupila u Domu kulture Studentski grad, a kako je nastup izgledao možete pogledati u našoj galeriji fotografija.

sajsi-mc-koncert-beograd-2018

Sajsi MC u Beogradu | Foto: Jovan Ristić

„Ovo će svima koji dođu, biti ispit u februarskom roku koliko su pratili izlazak albuma cele prošle godine i učili muzičko gradivo. Sajsi voli da iznenađuje publiku, te je na ovom nastupu sve moguće, ali sigurno je da će publika uživati i đuskati cele noći i da će nakon ovog nastupa imati nesanicu. Čekamo se 14. 2. u klubu KPTM na zajedničku bleju, a do tada samo rad i rad,“ poručuju iz organizacije.