KONCERTI VESTI

ROSSOMAHAAR stižu u Beograd u februaru

rossomahaar-band-promo-2017-1
Written by Marko Ristić

Jedan od najznačajnijih ruskih black metal bendova ROSSOMAHAAR nastupiće premijerno u Beogradu, 5. februara 2018.godine u maloj sali Doma omladine Beograda

rossomahaar-band-promo-2017-1

Bend Rossomahaar osnovan je 1995.godine. Zahvaljujući svom jedinstvenom stilu za relativno kratko vreme su uspeli da budu prepoznati i van granica svoje zemlje. Iza sebe imaju 4 studijska albuma, a poslednji album “The Reign of Terror” objavljen je 2010. godine. Članovi ovog sastava sviraju i u bendu Arkona – jednom od najvećih metal bendova iz Rusije i miljenika domaće publike. Nakon ogromnog uspeha koji je ostvarila Arkona i brojnih turneja, bend Rossomahaar je stavljen u drugi plan, nastupajući povremeno. Zbog toga je ovaj koncert jedinstvena prilika za fanove u Srbiji da vide ovaj unikatan black metal sastav.

Kao domaća podrška nastupiće beogradski sympho black metalci Carnival of Flesh. Bend radi od 2002.godine i iza sebe imaju album „Stories from a Fallen World“ objavljen 2015.godine. Carnival of Flesh čini ekipa iskusnih muzičara koji sviraju i u sastavima Temple of The Smoke, Instead of a Kill, Superhammer… Domaća publika već je imala prilike da ih čuje 2016. godine kada su u punoj sali Doma omladine prezentovali svoj prvenac. Ovo će momcima biti idealna prilika da najave svoju evropsku turneju planiranu za jesen 2018. godine.