VESTI

RITAM NEREDA reizdaju „Nikog nema“ na vinilu za španski Evil Records

ritam-nereda-postava-1991-featured
Written by Marko Ristić

Španska izdavačka kuča EVIL RECORDS upravo je objavila da će do kraja godine reizdati prvi album benda RITAM NEREDA – „Nikog nema“ i to ni više ni manje nego na vinilu! Koliko saznajemo, dogovori sa ovim izdavačem traju već dugo i temeljno i priprema ovog reizdanja je završena, kako bi taj vinil ispao što bolje. Izdanje će biti obogaćeno tekstovima i fotkama benda iz tog perioda, kao i fanzinom koji će sadržati intervju koji je sa Bobanom uradio Irra iz benda Suburban Rebels.

ritam-nereda-postava-1991-featured

Ritam Nereda 1991. godine, sa leva na desno: PJ (bubanj), Četa (bas), Boban (vokal) i Barbun (gitara)

„Veoma smo srećni što se konačno vraćamo tamo gde smo i počeli, nakon trideset godina. Ponovo izdajemo „Nikog nema“ na vinilu, ovog puta za španski Evil Records. Joe i Mark su sjajni momci i jedva čekamo da ovo ugleda svetlost dana, jer to nije sve što spremamo sa njima. Nećemo za sada otkrivati sve detalje“ rekao je Boban Petronić za naš magazin.

Podsećamo vas, Ritam Nereda su najavili slavljeničke koncerte povodom 30 godina postojanja u Novom Sadu, Sarajevu i Beogradu.

Vinilno izdanje „Nikog nema“ će se pojaviti do kraja godine, a kako saznajemo, izdanje će moći da se kupi i preko Facebook stranice benda, a oni koji to žele, mogu je naručiti direktno od izdavača putem ovog linka. Omot i spisak pesama se nalaze ispod.

ritam-nereda-nikog-nema-vinyl-cover-2017

A1 – Ritam Nereda #1
A2 – Nikog nema
A3 – Noć
A4 – Raskršće
A5 – San

B1 – Čaša
B2 – Ritam Nereda #2
B3 – Football
B4 – Idem sam
B5 – Ne