IZDVAJAMO VESTI

RITAM NEREDA rade na novom albumu

Written by Marko Ristić

Kako ekskluzivno saznajemo, novosadski sastav RITAM NEREDA je počeo sa pisanjem pesama za novi studijski album koji će se pojaviti iduće godine. Ono što je sasvim izvesno, jeste da je bend za sada na koncertnoj pauzi kako bi se što više posvetili numerama koje će se naći na devetom studijskom albumu. Na ovom albumu će se po prvi put kao gitarista pojaviti Miroslav Maletić Kića, koji je poslednji put snimio bas gitare na albumu „Zvuci bola“.

„Dobar deo materijala već imamo i jako smo srećni sa onim što smo napravili do sada. Uskoro krećemo sa živim probama novih pesama i idemo u studio da ih snimamo. Producent albuma će ponovo biti Dragan Alimpijević Pik, a sasvim je izvesno da ćete do kraja godine moći da čujete i jedan singl sa albuma. Više detalja ne bih otkrivao“, rekao je za naš portal frontmen benda RITAM NEREDA, Boban Petronić. 

Dodaj komentar

  • […] Kako znamo, Ritam Nereda već neko vreme rade na novom albumu, čiji izlazak je planiran za 2020. godinu. „Već dugo radimo na novom albumu i sada je pravo vreme da presečemo jednim koncertom. Primili smo mnogo poruka sa molbama da napravimo koncert. Stoga smo odabrali CZK Božidarac kao mesto gde ćemo moći da napravimo prisniju atmosferu sa našim fanovima. Prava stvar pred ulazak u studio“ rekli su momci iz benda Ritam Nereda. […]