KONCERTI VESTI

RITAM NEREDA kreću sa koncertima u regionu, bend ima novog gitaristu

Written by Marko Ristić

Novosadski sastav RITAM NEREDA će od ove subote krenuti sa koncertima u regionu, a na istim će publici predstaviti novog gitaristu. U pitanju je Kića, koji je zamenio Sašu FrišaKića je nekada u bendu svirao bas gitaru, u postavi koja je snimila album „Zvuci bola“.

Nova postava benda Ritam Nereda, photo Marko Ristić

Kako saznajemo, bend ima zakazano već dosta koncerata, a prvi je već sada u subotu u Skoplju gde nastupaju na Urban Dance Festivalu u Skoplju, gde će im se pridružiti bend Posleden Udar. Nakon toga, bend će nastupiti u klubu Fest u Zemunu u subotu 24. marta gde će im se pridružiti sastav SINK. Nedelju dana kasnije, 31. marta, Ritmu Nereda će se u J Pubu u Kikindi pridružiti Downstroy. Kako saznajemo, uskoro se očekuje potvrda nastupa u Kragujevcu i Bajinoj Bašti, a već je potvrđeno da će se bend pojaviti i na nekoliko festivala tokom leta.

Ono što je izvesno jeste da je bend nedavno reizdao album „Nikog nema“ za špansku kuću Evil Records, a šuška se da postoji opcija da će veći deo diskografije pojaviti na vinilu za strane izdavače. Takođe, bend polako radi i na novom albumu.

O autoru

Marko Ristić

Editor-in-Chief

Contact
marko@hardwiredmagazine.com