IZDVAJAMO VESTI

Novi album benda RAMMSTEIN u maju, poslušajte pesmu „Deutschland“

rammstein-band-2017
Written by Jovan Ristić

Nemački industrial metal sastav RAMMSTEIN će objaviti svoj novi, eponimni album 17. maja. Novi singl sa predstojećeg albuma nosi ime „Deutschland“, a spot za isti možete pogledati na ovom linku.

Kao što smo već preneliRammstein su početkom prošle godine zakazali koncerte oko nove godine, tvrdeći da će album izaći za novu godinu. Tokom septembra, bend je postavio fotografiju iz studija uz opis: „Almost done!“. U intervjuu koji je gitarista Paul Landers dao za Music Radar on je rekao: „Za sada izgleda da će se novi album pojaviti sledećeg proleća“.

rammstein-new-album-cover2019

Gitarista Richard Kruspe je rekao da je sve završeno i da bend ima velike planove što se vizuelnog prikaza albuma tiče, te da imaju u planu da urade čak pet spotova.

Leteli smo u Los Angeles kako bi radili sa Rich Costey-jem koji je radio sa Muse i ostalim velikim bendovima. Izgleda da imamo čak pet spotova koje ćemo raditi. Naravno, sve stvari su podložne promenama. Zanimljivo je da smo se tokom snimanja ovog albuma sva šestorica raspravljali oko najsitnijih stvari. Svi smo imali mišljenje o svakom udarcu na doboš, što ranije nije bio slučaj. Sada, kada je gotovo, mogu reći da smo svi jako zadovoljni sa onim što smo uradili.“ rekao je Kruspe.

Dodaj komentar