IZDVAJAMO VESTI

RAMMSTEIN konačno u studiju!

Written by Marko Ristić

Legendarni nemački bend RAMMSTEIN konačno se vratio u studio gde polako ali sigurno rade na novom materijalu koji će se naći na novom albumu. Na fotografijama koje možete videti ispod piše „Rad u toku“, što nam daje do znanja da ćemo uskoro moći da očekujemo naslednika šestog studijskog albuma Liebe ist für alle da“ koji je izašao pre devet godina. 

Ne zaboravimo da je Richard Z. Kruspe još prošle godine dao izjavu „da ima osećaj da je ovo možda poslednji studijski album koji će Rammstein napraviti“, dok su on i Paul Landers rekli da će na ovom albumu probati nešto neuobičajeno za ovaj bend i da će se potruditi da ovo bude njihova najbolja ploča do sada. Ostaje nam da sačekamo i da čujemo šta su nam najpoznatiji nemci pripremili ovaj put.

O autoru

Marko Ristić

Editor-in-Chief

Contact
marko@hardwiredmagazine.com

1 komentar

  • […] Još u aprilu smo pisali o tome da je bend u studiju i da radi na novom albumu, a kako je bend najavio da će novu godinu svirati u Meksiku, uz saopštenje stigla je i izjava da su u poslednjoj fazi produkcije albuma, kao i da će publika u Meksiku verovatno biti prva koja će nove pesme čuti uživo. U sapoštenju takođe stoji da će album najverovatnije izaći do kraja godine. […]