IZDVAJAMO VESTI

RAGE AGAINST THE MACHINE ponovo na okupu sledeće godine

Written by Jovan Ristić

Popularni sastav koji je obeležio 90-te godine RAGE AGAINST THE MACHINE će se ponovo okupiti sledeće godine i održati par nastupa među kojima je i popularni festival Coachella Valley Music And Arts.

Vest o ponovnom okupljanju sastava prvo se pojavila na Instagramu, putem naloga „rageagainstthemachine“ koji je podelio listu nastupa zakazanih za 2020. godinu. Ovaj nalog verifikovan je od strane Instagrama kao zvaničan nalog sastava.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

… El Paso, TX March 26, 2020 Las Cruces, NM March 28, 2020 Phoenix, AZ March 30, 2020 Indio, CA April 10, 2020 Indio, CA April 17, 2020 ? Susana Hidalgo

A post shared by Rage Against The Machine (@rageagainstthemachine) on

Bend je poslednji put zajedno nastupio 2011. godine na L.A. Rising festivalu, a veruje se da je frontmen Zach De La Rocha bio protiv okupljanja. Preostali članovi sastava, Tom Morello, Tim Commerford i Brad Wilk zajedno su osnovali sastav Prophets Of Rage u kome su im se pridružili reperi Chuck D. (Public Enemy) i B-Real (Cypress Hill).

Rage Against The Machine iza sebe imaju tri studijska albuma, a raspali su se 2000. godine. Bend je od 2007. godine imao par sporadičnih nastupa, ali nikada i celu turneju. Više o sastavu možete pročitati u našem specijalu, „Svetu je još uvek potreban Rage Against The Machine“.

Dodaj komentar