BLOG

Radovi u toku…

Written by Marko Ristić

Nešto smo se ućutali poslednjih mesec dana? Možda jesmo. Možda nismo. Naravno, sve ono o čemu smo kukali tokom marta, a to je održivost sajta isplatilo se što bi englezi rekli – BIG TIME. Od ushićenja oko svega ovoga ne znam ni šta da vam napišem, jer posle mnogo vremena KONAČNO IMAMO SAJT KAKAV SMO UVEK ŽELELI DA IMAMO.

Da se razumemo, ni prethodna verzija nije bila loša, ali smo svi u redakciji sigurni da je ova nova bolja. Mnogo bolje izgleda kada je gledate prkeo mobilnog telefona, na šta nismo obratili pažnju prošli put. Tražili smo najbržu opciju da proradimo i posle nepunih godinu dana postigli smo ono što smo želeli. Funskcionalnost i brzinu sajta. I to zahvaljujući vama. Ok, svakako da ima tu još puno da se radi, ali nismo zatvorili sajt dok to sve ne završimo, nego smo vas pustili da to sve vidite kao i mi. U istim smo govnima. I ako imate neke sugestije, slobodno nam možete pisati putem Facebook stranice ili na mail office@hardwiredmagazine.com.

Sećate se onih donacija koje smo tražili i dobili? Nismo ih potrošili na drogu i kurve, već smo sredstva iskoristili da podignemo ovu priču na još veći nivo. Hvala vam od srca. I posebno hvala ide Sibinu Grašiću koji nam je pomogao nerealno mnogo da sve ovo izgleda kako izgleda.

A šta ćemo u narednom periodu još raditi, videćete. Spremili smo jedan super kul poklon za koji ćete morati malo da se pomučite, planiramo da uvedemo i video sekciju koja neće izgledati kao emisija koju snimaju priučeni snimatelji i montiraju braća od stričeva, već ćemo se potruditi da napravimo i video sekciju koja je vredna svačije pažnje.

I da ne trošim vreme i reči ovde besomučno, bolje je da se bavimo onim čime najbolje umemo, a to je rad na sajtu, pisanje novog materijala, jer nas vi na to obavezujete.