KONCERTI

Putujući festival „End Of The Line“ stiže u Novi Sad

Written by Hardwired Crew

Drugi po redu End Of The Line festival održaće se 25. novembra u SKC Fabrika u Novom Sadu. Na festivalu koji promoviše tvrdi metal zvuk imaćete priliku da čujete bendove COUNTER IGNITION, FOREVER STORM, NADIMAČ, OGNJENA KOČIJA i RIVERROTH, a za kartu treba da izdvojite svega 400 dinara.

Posle Beograda, ovaj mini putujući festival stiže i u Novi Sad, a kako navodi idejni tvorac festivala, Marko Matić, ovo je tek početak. Želja je da festival, za početak, poseti sve veće gradove u Srbiji, a zatim da se proširi i na region. Takođe, Marko ističe da je ovo odlična prilika za sve bendove, i one afirmisane i one manje poznate, da osete kako je to svirati u malo ozbiljnijoj organizaciji i kvalitetnijim uslovima.

Ako sve bude teklo po planu, festival će otvoriti najmlađi bend, Riverroth. Od njih možete da očekujete black i thrash metal zvuk. Uslediće nastup benda Ognjena kočija. Ovaj novosadski bend inspiraciju za svoje pesme crpe iz slovenske mitologije. U 22 časa na bini se očekuje Nadimač. Ova četvorka dolazi iz Beograda i bend je sa najdužim stažom od svih na festivalu. Posle njih, nastupiće Counter Ignition, domaćini festivala, čiji poslednji album, “Mediocrity Deadlock”, je naišao na vrlo pozitivne kritike slušalaca. Festival će zatvoriti Forever Storm, heavy metal bend iz Kragujevca.

“Pozivam sve fanove tvrdog zvuka, brzih ritmova i teških rifova da od 20 časova dođu na događaj, ispoštuju sve bendove koji nastupaju i da se lepo provedu za sve pare!”, poručio je za kraj Marko.