KONCERTI VESTI

Punk Rock Show ove subote u Božidarcu

punk-rock-show-bozidarac-2017-featured-2
Written by Hardwired Crew

U subotu, 18. novembra, u Božidarcu se priprema međunarodni punk/rock šou. Beogradski streetpunk bend ŽUTA MINUTA promovisaće svoje treće studijsko izdanje u okviru Vračar Rocks koncertnog serijala. Bend odlčično poznat domaćoj punk publici, vraća se na mesto zločina – u Božidarac u subotu, gde će predstaviti novi album „I…Šta ćemo sad?“ koji već neko vreme promovišu u zemlji i regionu.

punk-rock-show-žuta-minuta-ludak-u-razvoju-lur-jenny-woo-kamene-kare-božidarac-2017

Njihova specijalna gošća biće Jenny Woo iz Kanade, kojoj će ovo biti prvi nastup u Srbiji. JENNY WOO OI! PROJECT je vrlo dobro poznat u pank krugovima, iza sebe ima dosta izdanja i singlova koje potpisuje Randaleshop/Randale-Records, a Beograd će posetiti u okviru evropske turneje na kojoj se trenutno nalazi.

Pored njih, pankere će u subotu u Božidarac namamiti i kragujevačku LUDAK U RAZVOJULUR, energični bend koji iza sebe ima dosta koncertnih i festivalskih nastupa, kako sa domaćim, tako i sa stranim imenima (Markey Ramone-a, grupe Therapy!), ali i KAMENE KARE. Iza ovog imena krije se legendarna beogradska ekipa poznata iz benda Prilično Prazni.

Ulaznice po ceni od 400 dinara dostupne su u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat), dok će na ulazu u Božidarac, pred koncert, ulaznice koštati 500 dinara.